Een hotel massage in Haarlem door een ervaren masseuse

Hotel Massage

De luxe van een hotel massage!

Als u voor zaken of privé  in een hotel verblijft dan kunnen de avonden soms lang duren. Langs alle tv kanalen zappen is een optie, of aan de bar in het hotel een drankje doen. Maar als u behoefte heeft aan charmant vrouwelijk gezelschap dan is er nog een andere optie, namelijk een hotel massage in Haarlem of omgeving. Eén van onze ervaren masseuses komt graag bij u langs om u te verwennen met een intieme massage, indien gewenst met handmatig happy end.

U kunt een keuze maken uit onze masseuses op de homepage. Klik op een foto en de dame in kwestie stelt zich graag aan u voor met meer informatie en extra foto’s.

Discreet genieten van een hotel massage

Als u een hotel massage reserveert kunt u rekenen op absolute discretie. De masseuse wordt bij het hotel afgezet door haar chauffeur en loopt als dat kan meteen door naar uw kamer. Zij meldt zich alleen bij de hotelreceptie als uw kamernummer niet bekend is, geef dit dus bij voorkeur door bij uw boeking.

Als het niet mogelijk is om direct naar uw kamer te gaan kan uw masseuse u ontmoeten in de hotel lobby. Zij zal u dan zo onopvallend mogelijk naar uw kamer volgen.

Van welke hotel massage wilt u graag genieten?

Als u een afspraak maakt voor een hotel massage in Haarlem dan kunt u zelf bepalen wat voor massage u wilt. U kunt kiezen voor een body to body massage, een Thaise massage of bijvoorbeeld een Nuru massage. Als u speciale wensen heeft kunt u deze kenbaar maken bij uw boeking.

U kunt ook twee dames boeken voor een spannende vier handen massage. Bij de massage kan als u dat wilt massage olie worden gebruikt voor een nog intensere beleving.

Een hotel massage met happy end

Een hotel massage in Haarlem kan altijd worden afgesloten met een happy end. Uw masseuse kan dit handmatig doen, dit is in principe altijd mogelijk. Wilt u intiem contact dan kan dit als de escort girl hiermee instemt. Hierbij wordt altijd een condoom  gebruikt om de kans op een sexueel overdraagbare aandoening zo klein mogelijk te houden.

Houd er rekening mee dat intiem contact alleen met instemming van uw masseuse gebeurt. Wil zij dit niet dan gaan wij er vanuit dat u dit respecteert.

Een hotel massage direct online reserveren

U kunt direct online een dame boeken voor een hotel massage in Haarlem. Maak uw keuze aan de hand van de profielen op de website en geef de naam van de dame aan ons door en de datum en tijd waarop u haar wilt boeken. Houd er rekening mee dat onze dames dit werk doorgaans combineren met hun studie of een reguliere baan en dus niet op alle dagen beschikbaar zijn in de meeste gevallen.

Wilt u zeker zijn van een bepaalde masseuse dan is het aan te raden om haar wat verder van tevoren te boeken. U kunt het nummer van uw hotelkamer dan altijd op een later moment aan ons doorgeven als dat op het moment van reservering nog niet bekend is.