Een unieke ervaring: De Nuru massage in Haarlem

Nuru Massage

Boek nu een Nuru Massage in Haarlem!

Een Nuru massage in Haarlem is een unieke ervaring. Heeft u al ervaring met de body to body massage, dan biedt deze erotische massage hier een extra dimensie aan.

Bij een Nuru massage wordt speciale massage olie gebruikt door zowel u als de masseuse. Hierdoor wordt de huid heerlijk glad waardoor u intens kunt  genieten van de massage.

Deze techniek wordt door verschillende masseuses bij onze escort service aangeboden. Wilt u hiervan genieten? Maak dan nu een afspraak voor bezoek van één van onze ervaren masseuses.

Een Nuru massage op uw hotelkamer

U kunt van een Nuru massage in Haarlem of omgeving genieten op uw hotelkamer. Uw masseuse bezoekt u daar discreet. Zij wordt door een chauffeur bij het hotel afgezet en loopt als dat kan meteen door naar uw kamer. Geef daarom bij uw reservering altijd uw kamernummer aan ons door. Als dat op het moment van boeking nog niet bekend is kunt u dit ook op een later moment doen.

Uw masseuse zal zich hoe dan ook zo discreet mogelijk gedragen en ervoor zorgen dat haar bezoek aan u zo onopvallend mogelijk gedragen. U kunt in alle rust genieten van uw massage.

Een intieme massage bij u thuis

Uw masseuse voor uw Nuru massage kan u natuurlijk ook bij u thuis bezoeken. In dat geval wordt zij door haar chauffeur op enige afstand van uw huis afgezet zodat de buren geen argwaan zullen hebben. De chauffeur blijft ook niet bij u voor de deur wachten en pikt de dame na afloop van het bezoek ook niet bij u voor de deur op.

U kunt ervan verzekerd zijn dat het bezoek zal plaatsvinden met inachtneming van de hoogst mogelijke privacy voor onze klanten.

Geniet van de Nuru massage met happy end

Een Nuru massage kan uiteraard worden afgesloten met een happy end. Een handmatig happy end is altijd mogelijk. Wilt u intiem contact met uw masseuse dan kan dit alleen als zij hiermee instemt en wanneer u dit bij voorkeur bij uw reservering heeft aangegeven. Bij intiem contact op welke manier dan ook wordt altijd een condoom gebruikt.

Uw masseuse heeft deze bij zich, u hoeft hier niet zelf voor te zorgen. Als uw masseuse geen intiem contact wil, gaan wij er vanuit dat u haar wens respecteert.

Een Nuru massage in Haarlem boeken

Bent u nieuwsgierig geworden naar de Nuru massage, maak dan nu meteen een afspraak met één van onze ervaren masseuses. Zij kunnen u uiteraard ook verwennen met een Thaise massage, een standaard body to body massage of een Tantra massage. U kunt uw persoonlijke wensen kenbaar maken bij uw reservering. Maak uw keuze uit onze masseuses via de homepage, waar zij zich aan u voorstellen. Op hun persoonlijke pagina kunt u extra foto’s bekijken en meer informatie lezen over de desbetreffende dame.

Een reservering kunt u telefonisch doen of maak gebruik van het contactformulier. Uw boeking wordt door ons altijd bevestigd, pas dan is deze definitief en mag u rekenen op de komst van de dame op het met u afgesproken tijdstip.